„Maliny w czekoladzie”
Długo szukałam odpowiednich papierów, w końcu wybór padł na:
jeśli chodzi o czekoladę to - Galeria RAE, Wiek Pary-Wiktoriańska moda
jeśli chodzi o maliny: KAISERCRAFT Tea Party Collection
Baza to brązowy papier wizytówkowy, kremowy też.
Kwiaty własnej produkcji, z papieru czerpanego z NAMASTE białego - potuszowanego tuszem distress picket rasbbery.
Filiżanka z czekoladą to wykrojnik Marianne Design - Filiżanka CR1237, ramka to Spellbinders - Labels Twenty.
Produkty wykorzystane w pracy ze sklepu "na Strychu" :
tusz: TU
wykrojniki: TEN i TEN ,
motylek : TU
Obowiązkowo dopełnieniem każdej pracy jest pudełko :-)
troszkę mikrokulek szklanych znalazło swoje miejsce między kwiatami :-)
Piękny, słodki komplet ;)
OdpowiedzUsuńAdorable card! Love this paper!
OdpowiedzUsuń