Strony

niedziela, 16 lutego 2014

Czekolada z malinami czy maliny w czekoladzie?

Praca przygotowana na wyzwanie blogu "Na strychu"










„Maliny w czekoladzie”
Długo szukałam odpowiednich papierów, w końcu wybór padł na:
jeśli chodzi o czekoladę to - Galeria RAE, Wiek Pary-Wiktoriańska moda
jeśli chodzi o maliny: KAISERCRAFT Tea Party Collection
Baza to brązowy papier wizytówkowy, kremowy też.
Kwiaty własnej produkcji, z papieru czerpanego  z NAMASTE białego - potuszowanego  tuszem distress picket rasbbery.
Filiżanka z czekoladą to wykrojnik  Marianne Design - Filiżanka CR1237, ramka to Spellbinders - Labels Twenty.

Produkty wykorzystane w pracy ze sklepu "na Strychu" :
tusz: TU
wykrojniki:  TEN i TEN
motylek : TU



  
Obowiązkowo dopełnieniem każdej pracy jest pudełko :-)

  






 
troszkę mikrokulek szklanych znalazło swoje miejsce między kwiatami :-)


2 komentarze: